© U.K. Green Tinted Health Consultancy - The Netherlands 2016


Green Tinted Health Consultancy
Home Natuurgeneeskunde  Stresscounseling  Workshops ContactNatuurlijk heb ik als natuurgeneeskundige een grote affiniteit voor gezonde voeding. Vooral de rol van voeding voor zowel gezondheid promotie als ook ziekte preventie en de link tussen Stress en Voeding vind ik fascinerende punten.


Wat wij eten beïnvloedt niet alleen onze fysische conditie maar ook onze psychische gezondheid. Ook onze gedachten, onze stemmingen en de kwaliteit van hoe wij presteren staat onder de invloed van goede of slechte voedingsstoffen.


Als Food Coach help ik U met het corrigeren van uw eetgewoonten en het verbeteren van uw gezondheid!

Ik wil graag informeren en inspireren.


Stress door slechte voeding of slechte voeding door Stress. Chronische Stress kan tot een slecht voedingspatroon leiden.Als wij het over lifestyle hebben bedoelen wij de wijze van hoe wij ons leven inrichten en ons gedragen.

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de bevolking in de westerse wereld rookt, te weinig beweegt, overmatig alcohol consumeert en slechte eetgewoonten heeft.

Deze lifestyle heeft tot gevolg dat steeds meer mensen last hebben van bijvoorbeeld overgewicht, obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker.Foodcoaching


Voedsel heeft niet alleen invloed op onze fysische en psychische gezondheid. Er is ook een nauw verband tussen chronische stress en het verlangen naar comfort levensmiddelen.

Stress door een slecht voedingspatroon - een slecht voedingspatroon door Stress!

Ik kan u helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken.

Foodcoaching - Individueel afgestemd op uw wensen en doelen.
Waarom is een gezond Voedingspatroon zo belangrijk?

Een vicieuze cirkel

Verband tussen gezondheid en voeding


Foodcoaching in seminars en workshops of in het kader van individuele consulten.